Fullspäckad vecka

Halloj!
Sitter i soffan med en stickning i hand efter en händelserik vecka.
Började veckan med utmaningen från Malå och Mikael Abrahamsson och cyklade till jobbet och sedan hem igen, det blev 32 km. 
Jag startade vid 6.30 på morgonen och innan jag hann ut på asfalten frös jag om fötterna nåt kopiöst, jag som nästan aldrig fryser överhuvudtaget. Men det var en fantastisk vacker och krispig färd.
 
(null)
 
 
Tisdag stod budgetberedning på agendan, vi stötte och blötte och nu har tjänstemännen till den 10 oktober på sig att komma fram till ett förslag.
Torsdag skjutsade jag min mamma på hälsocentralen, där blev vi kvar längre än vi tänkt, men det blev bra i slutändan ändå. Tur att vi har tillgång till vår hälsocentral ändå.
 
(null)
 
Torsdagkväll var det då dags för säsongsstart av Kreativt Cafe’. Vi prövar att träffas torsdagar på hotellet 17.30-20.00. Nu under sensommaren har jag hunnit med fyra par mönstervantar, och fler kommer det att bli. Jag som bara för ett halvår sedan tyckte de var jättetråkigt och lite svårt att sticka dessa vantar men är nu nästan besatt av att sticka dem.
 
 
Fredag var jag ledig från jobbet och körde till Lycksele för att vara med på Socialdemkraternas kommunkonferens, Isac From presenterade höstbudgeten, kostnadsutjämninsutredningen presenterades av Ingemar Nilsson och Mattias Kristenson, Jämlikhetskommmisionen presenterades av Bodil Hansson och sist men absolut inte minst hade vi besök av vår egen EU-parlamentariker Erik Bergkvist. Tänk så mycket  jag får vara med på.
 
(null)
 
Lördag blev en hemmadag, klev upp och åt frukost, löste Melodikrysset och tvättade lite. Raimo och jaktlaget jobbade på här ute med den älg de fick skjuta och efter en stund kom tre små grabbar in och var hungrig, tro nu inte att det var jaktgubbarna, näe det var mina tre barnbarn som knackade på. En himla tur att jag i skafferiet hittade en våffelmix. Snabbt fixade jag till våffelfest och då kom även lilla prinsessan in och ville vara med. 
 
(null)
 
I dag fick det bli en liten tur med stavarna, det var så där friskt och skönt, solen sken och krispigt i luften. Precis ett sånt där perfekt höstväder.
 
(null)
 
Nu ska jag se över Atlanten.
Avslutar med ett ordspråk i vanlig ordning: 
"Även den mest skröpliga mussla kan innehålla en pärla"
 
Ha en bra vecka där ute 😘
 
Pia