1:a advent, livskvalitet och politik

1:a advent är här, igår var det skyltlördag hos oss i Sorsele. Många tycker det är konstigt att det är skyltlördag, men jag tycker att det passar helt ypperligt istället för söndag. Tänk alla som jobbar på annan ort, för dem kan de bli snärjigt att hinna vara med sin familj på en skyltsöndag då de kanske ska åka iväg eller packar och fixar matlådor på söndagar. Hursom så var det en trevlig eftermiddag igår. Bra med folk ute och väldigt bra utetemp.
Jag vann på två lotterier, den första var Basecos, där jag vann ett Beachkit bestående av två frotte'handdukar, två solbrillor och två kepsar, tack Amalia för att du drog just min lott.
Sen vann jag en godispåse på Lions lotterier. Köpte även tre biljetter med kramar av Lions, använde en när jag mötte Hazze utanför Jänias skyltfönster, han blev något överrumplad, visste inte riktigt vad det var frågan om haha.
 
 
Mitt nya liv rullar på och det går fortfarande jättebra. Jag tänker "tallriksmodellen" när jag äter, jag äter mina tre mellanmål och framförallt frukost innan jobbet. Motionen går bara finfint och det tackar jag mina rosa fina stavar för.
Det bästa med att vara ute är ju att det håller mig ju faktiskt ifrån att äta just då, sen får jag ju se så otroligt många olika snökonstellationer, fina färger på himmeln och i de olika skenen på mina vandringar.
Idag blev det aldrig riktigt ljust, men vackert ändå.
 
 
Till veckan blir det en häktiskt vecka för mig med massor av politiska uppdrag, men det är också otroligt lärorikt.
Vad som är jobbigt just nu är att vi behöver bli fler i politiken och det är inte alldeles lätt att få folk till att engagera sig. Jag hoppas att just du som läser och känner att du vill vara med Socialdemokraterna och påverka politiken i Sorsele hör av dig till mig så hjälper jag gärna till. Vi behöver bli fler, och ju fler vi blir ju bredare kan vi jobba med samhällets alla viktiga frågor.
 
 
Nu ska jag äta lax med färskosttäcke och hasselbackpotatis
 
Avslutar med ett citat av Antony Ceterell:
 
"Den största lyckan är att veta att någon behöver en"
 
Ha en fortsatt trevlig 1:a advent
 
Pia