Vävning, politik och livet

Snart måndag igen!

I helgen har jag varit på en mycket trevlig visningsdag med vårat glada vävgäng och vi fick besök av ett lika glatt gäng från Tärna. Så himla roligt att träffa människor med samma intressse och utbyta tips, erfarenheter och ideer.
Vi började dagen med en gemensam lunch på hotellet, därefter åkte vi vidare till vävstugan i Färjstället. Där visade vi våra pågående alster. Sedan gick vi över till Ture och Gunillas storkåta där vi dukat upp för fika och med hängt upp massor av alster som gjorts under flera års tid.
 
 
Har även försökt städa lite här hemma, snacka om tråkgöra. Det finns nog inget som jag ogillar så mycket som städ. Jaja men nu har jag gjort det i alla fall. Så för att göra dagen lite roligare fick det bli hemgjord pizza med skinka, marinerat kött, bea och ruccola till middag.
 
 
Hann ju såklart med en promenad med Raimo mitt på dan, så underbart skönt.
 
 
Veckorna som passerat har varit hektiska på många sätt men framförallt med många politiska möten på agendan och då förra veckan åkte både jag och Raimo på magsjuka. Visst är det fantastiskt att allt ska hopa sig till samma tillfällen, nåja det är nog så det alltid kommer att vara, bara att acceptera.
Förra helgen när jag var ute på en liten tur så passade jag på och ta en bild utöver älven, ni som undrar varför det heter Stensund så titta p bilden nedan den säger ju allt.
 
 
Avslutar som alltid och i kväll med ett citat av Jonathan Swift:

"Ärelystnaden förmår människor att göra de smutsigaste ting. Det är därför klättrandet sker i samma kroppsställning som krypandet"
Go'kväll
 
Pia