Lyckligt lottad

 
Tänk så fantastiskt bra vi har det. Mat på bordet, tak över huvudet och ett jobb att gå till. Vi bor på en av de vackraste platserna på jorden, vattnet och luften är så ren som den bara kan bli, en enastående natur som vi fritt kan nyttja........kan nån få det bättre än så, näe jag tror faktiskt inte det. Delar med mig av några bilder som bekräftar.
 
 
 
I helgen har jag varit på Järnia och tittat på årets skotrar, det var ju skoternsdag. Jag har löst melodikrysset, hälsat på mamma och pappa, handarbetat och naturligtvis motionerat. Idag vaknade jag tidigt, vi har ju ställt om klockorna till vintertid. Så Raimo hakade på mitt motionspass. Vi gick till skogsvägen till Rasberget och sen upp på toppen, eller nästan upp på toppen. Det var lite svårgått med nysnö i den steniga terrängen, men ett riktigt svettigt motionspass. Kändes så jäkligt gott efteråt.
Försökte få några foton med utsikten men det är rätt så mycket träd och buskar i min nivå.
 
 
 
Här hemma blev det inte mycket gjort, men vi överlever det. Dessa sk. måsten har jag slutat prioritera, jag är en livsnjutare av rang, gör mest det som känns bra för tillfället och i helgen fanns inte många "hemmasysslor" på den listan. 
 
Veckan som gått innehöll en massa måsten så i helgen struntade jag i allt som inte innehöll något som ger mig positiv energi.
 
Nu ska jag börja varva ner och försöka komma i säng, i morgon startar en ny vecka med nya utmanningar.
Jag avslutar kvällen med ett citat av Zig Ziglar som säger en hel del:
 
”En positiv attityd gör inte att allt kommer att gå bra för dig, men den gör att du kan göra allting bättre än med en negativ attityd.”
 
Sov gott där ute
 
Pia