Montering, upptaktsträff och skotertävling.

Ja jisses vad jag har hunnit i veckan som gått. Måndag och tisdag mina handarbeteskvällar, torsdag hjälpte jag sonen att montera ihop hans nya säng, lördag hade vi Socialdemokrater upptaktsträff hela dagen och idag söndag åkte vi till Gargnäs på skotertävling på is. Tråkigt att de var så lite folk som kom och tittade.
 
Trots halvspäckat schema har jag inte tullat på mat och motion. Snart, mycket snart är det dags för återbesök på Sorselegården, närmare bestämt om en vecka. Det ska bli såååå spännande att se hur alla värden är, om det förändrats till det bättre, känslan är defenitivt så. vissa saker har jag ju koll på, men många får jag reda på där.
 
I eftermiddags efter Gargnäsbesöket, bytte jag om och tog ett raskt pass på 7km, hade lite press i form av ljuset, jag tog inte med mig pannlampan så jag fick pinna på rätt bra. Resultatet blev ett långt pass med ett superbra tempo, 7km med ett snittempo på 9,47min/km, så jag klappade mig själv på axeln och laddar om på nytt.
 
 
När vi körde hem idag hamnade vi bakom en bil som vingla på en hel del, jag blir faktiskt både förbannad och livrädd när människor sitter och pillar på sina telefoner samtidigt som det kör. Det är faktiskt så att då spelar man rysk roulette med andras liv. Tro inte att ni har kontroll, i och med att du sätter blicken på din telefon om än bara en sekund så hinner mycket hända. Jaja, jag tycker i allafall att det är respektlöst.
 
 
Nu sitter jag och ser veckans alla Farmenavsnitt. Så spännande att se hur människor beter sig i olika situationer, där det inte själva valt sitt umgänge. Hahaha, en del är duktiga med att bita ihop och andra inte.
 
Nu börjar helgens nedräkning, det är ju f..n vad helgerna bara försvinner i en rasande fart. Jag längtar redan till nästa.
 
Avslutar som vanlit med ett citat, i kväll av Drottning Kristina:
 
"Man skulle nog kunna bli botad från sina fel om man inte trivdes med dem"
 
Ha en trevlig kväll och vecka
 
Pia