Välbehövlig helg

Nu är det äntligen helg och egentligen skulle jag jubla, men se det gör jag inte. Sällan brukar jag känna mig otillräcklig men nu gör jag det på riktigt. Jag hade ett uppdrag på mitt jobb som var tvunget att bli färdigt idag. Fast jag jobbade över 1,5 timme så lyckades jag inte få ihop det. Tillslut var jag bara tvungen att ge upp.
Och där fick sig mitt ego en törn. Inte mitt drömscenario precis. Men hjärnan tog bara slut helt enkelt, så det var bara att bita i det sura äpplet och ge upp. Så med blodtrycket i topp, har jag nu lämnat jobb till de andra, förlåt.



Lyxigt att jag på måndag börjar min resa på Beteende medicin här i Sorsele. Jag har mycket att jobba med och två veckor lär gå fort. Det här är nåt jag verkligen ser fram emot och jag är ganska säker på att det blir en bra och spännande resa, som jag ska se till att fortsätta med när jag kommer hem.
 
 
Skönt att jag har så mycket annat jag tycker om att göra och att det har goda effekter på blodtrycket, då tänker jag främst på mitt handarbete, tror du mig inte så klicka här så kan du läsa om det.
 
 
Sen att skriva här i bloggen gör ju också att man lättar på spänningarna. 
Skönt är väl också att denna fredag var en fredag med lite utkörning på busstationen, så Raimo kom hem tidigt så han hade ju fixat middag till när jag kom hem. 
 
Glöm nu inte på tisdag att gå på Kreativt Café som börjar kl 17.30 och håller på till 21.00  på hotellet. Det finns fika att köpa för 30:-  
 
Avslutar med att säga som Ingvar Kamprad:
 
"Endast den som sover gör inga fel"
 
Ha en trevlig helg
 
Pia