Olika falla.....

...ödets lotter.
Endel har passat på att jaga älg i helgen innan uppehållet börjar och jag har gjort en massa hemmasysslor och såklart hunnit med en del bungypumppass.
 
Lördag klev jag upp och åt sen frukost och löste melodikrysset. Efter det gick jag ut på ett bungypumppass, kom hem och bäddade rent i sovrummet samt fixade till lite lunch. Sen gick jag över till stug-grannen på en kopp kaffe, alltid trevligt med en liten pratstund. När jag sen kom hem igen satte jag igång en bulldeg, så när Raimo kom hem från älgjakten möttes han av nygräddade bullar. 
 
 
I dag har jag varit på fötterna hela dagen. Började med att käka frukost sätta igång en tvätt och sen åkte jag in till "människobyn", där passade jag på att tanka upp bilen, åkte förbi Madde och barnen med lite bullar, färgade Maddes ögonbryn och fransar, drack kaffe och lekte lite med barnen. Sen åkte jag och handlade och sedan hem och fixade lunch, när jag ätit gick jag ut och plockade in alla tomater, röda som gröna. Så var det då dax att tömma växthuset, ett jobb som inte går av för hackor. Det är rätt tungt med alla byttor som ska tömmas, så där lagomt halvsura, men nu är det gjort, och jag fick ju ett gratis styrkepass.
Blev klar lagomt till middagstid så då var det ju bara att gå in och fixa den. I dag blev det ett kycklingrecept från Beteendemedicin. Efter middagen gick jag ut på ett bungypumppass och väl hemma tog ja en dusch.
 
Hade tänkt sätta mig i soffan men kom på att jag skulle ju ta hand om tomaterna jag plockat in, så på med en gryta på spisen. Blev ett fantastiskt gott resultat, tomatmarmelad, tummen upp på den. Nu känner jag mig så där präktigt duktig.
 
 
I morgon är en dag med massor på agendan, så nu tänker jag borsta tänderna och hoppa isäng.
Förresten jag vann ju på lotto förra helgen utan att jag visste om det, fick ju en glad överraskning när jag i fredags skulle förlänga mitt spel på Coop och de säger att jag vunnnit. Lyllo jag.
 
 
Avslutar med ett citat av Mahatma Gandhi:
"Människan är inte annat än summan av sina tankar. Det man tänker det blir man"
 
Go'kväll
 
Pia