Målbild

Go´kväll
 
Blir ett sent inlägg ikväll, men här kommer det.
Bestämde mig förra helgen att beställa en träningsklocka, och i torsdags damp den ned i min brevlåda.
Jag tittade runt lite och försökte bilda mig en uppfattning om vad som skulle passa mig. Om det blev rätt?? jaa, jag tror det, jag gillar ju att ha koll på vad jag gör och det hjälper denna till med. Fick ett extra armband på köpet och beställde ett ytterligare, då kan man ju variera sig efter humör. Gissa gärna vilka färger jag valde:
 

 
I lördags var jag på lite shopping, alltid trevligt. Hittade en kulig bomberjacka och lite toppar, sen fick ju Ikea också ett besök. Vid alla andra besök på Ikea så har jag glömt mitt mission till vårt hem, inte ett livsviktigt mission, men du vet när man börjat använda något och plösligt går det sönder då blir man ju som vilsen. Men nu äntligen fick jag med mig ett nytt helt grytgaller "Lämplig".
 
 
Sist men inte minst, idag kände jag på mitt bungypumppass vid Rasberget 3km hemifrån att jag hade bra energi. Bestämde mig snabbt för att gå ut till korsningen väg 1132/1133. Passet blev på 9,29km och jag hade ett riktig bra tempo. Jag har ju ett mål att ta 10km innan sommaren. Jag kan absolut gå 10 km idag också men jag vill ha ett bra tempo och känna att jag orkar gå  med stavarna hela vägen också. Men nu börjar det närma sig, så det är bara att kämpa på. 
 
 
Avslutar med citat av Sir Edmund Hillary:
"Det är inte berget vi erövrar utan oss själva"
 
Go´natt på er
 
Pia