En bild......

säger mer än tusen ord sägs det och jag kan inte annat än hålla med.

(null)

Denna bild säger kanske inte er så mycket, men jag som tog den, kan berätta....
Den svenska ensamma kvinnan som förmodligen glömde smörja in sina axlar igår, lägger försiktigt en sjal över sina axlar. 
Den otroligt upprörda Italienaren vankar fram och tillbaka nere vid strandkanten skrikandes i sin telefon helt omedveten om att alla runt omkring tittar upp när han passerar. 
Där ligger den norska familjen som konsumerar rekorderliga mängder vätska i form av coca cola, kaffe i flera former, vatten och öl. 
Den nyanlända familjen från Nederländerna där pappan nyss kom upp från havet med skrubbsår på knäna efter att blivit ikullkastad av vågorna och landade på stenhällen med knäna först.
Där är också den ensamma grekiska kvinnan som har fullt sjå med att vara så snygg som möjligt och som pratar oavbrutet i sin telefon.
Lite bredvid i skuggan sitter paret från Tyskland den ene med en elcigg i hand och observerar vad som händer.
Det är inte tusen ord men ej heller en färdigberättad historia. Finns så mycket mer.

Själv sitter jag en bit upp på restaurangen för att få mig en bit mat, idag blev det en ceasar-sallad och till det en Mythos 🍺

(null)

Det är min sista dag på Kreta och jag borde gå "all in" och bara njuta, men dödsbudet som kom igår gör sig påmind hela tiden. Vi hade inte en jättenära relation, men Thomas var en god vän som gav mycket. Jag vet att han inte skulle misstycka men det kommer som över en lite nu och då. 
Jag blir så otroligt ledsen, en relativt ung människa med hela livet famför sig, godhjärtad, retsam och irriterande men alltid med glimten i ögat. Konstaterar bara att livet inte är rättvist du skulle fått vara kvar. Skickar kramar i massor till de anhöriga ❤️.
Nu ska jag ta tillvara på mitt liv

Avslutar med ett tänkvärt ordspråk:
"Det finns bara två sätt att leva livet på. Det ena är som om ingenting är ett mirakel. Det andra är som om allting är ett mirakel"

 Vi ses

Pia