Tillbaka på banan igen...

Joo, nu är jag på banan igen. Efter en vecka i förkylningens tecken är jag nu tillbaka. All träning fick ge vika under veckan men i dag tog jag en skidtur i alla fall. Så skönt att komma sig ut och röra på sig. Hade bra glid på skidorna och bra medvind i 500-700m, men när jag sen vände hade jag ju en sjujäkla motvind lika lång bit. Men 4 km är faktiskt mitt längsta pass ever på skidor, så jag får faktiskt vara riktigt nöjd, går ju inte i nån raketfart precis men jag kommer aldrig att bli någon tävlingsåkare heller, så jag är nöjd med att komma ut och röra på mig.
 
 
 
Det ska bli så skönt att få gå på några träningspass igen till veckan. Jag har verkligen haft myrkryp i bena och känt mig rastlös utan någon som helst motion, men det har heller inte funkat pga av den envisa hostan jag haft. Men nu jäklar är jag på G igen. 
 
Eftersom jag varit hemma från jobbet i princip hela veckan, har jag när orken fanns, försökt sysselsätta mig med mina handarbeten, har faktiskt kommit en bra bit på min Islandströja med namnet "Þingvellir" (uttalas Thing-vett-lir). Nu börjar den likna en tröja. Den kommer att bli en jätte jättevarm tröja, det går inte att sitta med den länge i knäet utan att bli ordentligt varm. Men det är ju bra att ha tillgång till varma kläder i det klimat vi bor.
 
 
Har ju faktiskt beställt min resa till varmare land också. Har massor av gånger titta på Cypern som resmål men det har som aldrig blivit av, men nu var tiden mogen. Så den 1 juni åker jag till Ayia Napa en vecka.
Soooom jag ser fram emot att åka iväg, tror det kommer bli en kanonresa. Har ju valt ett hotell där det finns en del aktiviteter om andan faller på, och det gör den nog. 
 
 
I kväll är det final i Farmen och start på Robinsson, blir en spännande kväll på 4:an med andra ord.

Nu ska jag fixa lite middag, det blir Broccoligratäng med chorizo, ett recept från Sorselegården. Superenkelt och gott.
 
 
Ha en fantastisk vecka så hörs vi snart igen.
 
Citat av Nido Qubein får avsluta: 

" Dina nuvarande omständigheter avgör inte hur långt du kan gå, de bestämmer endast var du börjar"
 
See you
 
Pia