Nedräkning, träning och morsdag

Tjolahopp!
 
Nu har nedräkningen börjat......6 dar kvar innan avresa till Mallorca. Kommer bli kanonnice med en resa nu. Vi har ju inte varit bortskämd med finväder inte, men snart får jag sola och bada igen.
 
 
 
Har faktiskt hunnit med massor i helgen, vi hade ju en extra dag ledigt i veckan så i helgen har jag hunnit en del. Bl.a har jag tvättat och gått igenom garderoben inför resan, börjat plantera om tomat- och gurkplantor i större krukor. Det jobbet tar sin lilla tid. Växthuset är inte på plats än men snart så, hoppas jag. 
Mitt i alltihopa har jag ju tränat också såklart. Helgens pass i bilden 
 
 
I kväll var vi på Sorsele River Hotel och firade morsdag. Vi var ett stort gäng, IngLis & Donald, Mamma & pappa, Madde & Samuel med Liam & Viggo, Jimmy, Pierre och jag & Raimo. Det var en trevlig kväll med supergod mat och tårta till efterrätt. Saknades gjorde Jenny & Konrad som var hemma och sjuka och Kasper som var hos sin pappa.
Våren är nu riktigt på G, älven stiger rejält varje dag, här är Olsbäcken, t.o.m göken visade sig och spelade på vår gård idag. Har aldrig tidigare sett göken, bara hört den låta.
 
 
I morgon blir det fasta för mig, inte för att det är Ramadan, näe jag ska ta prover inför sista återbesöket på Sorselegården. Längtar till att träffa alla igen, tyvärr är ju detta sista gången vi får träffas i landstingets regi, men vi får väl se till att träffas ändå vi som vill.
 
Nu tänker jag börja tänka på refrängen och avslutar med ett citat av Cicero:

"Människor är som viner, med åren blir de dåliga surare och de goda bättre"
 
Go'natt
 
Pia