Spännande vecka framför mig

Go´afton!
ett uttryck jag nästan aldrig använder och som jag kom på att Gerhard alltid använde. Hade nästan glömt det, men blev varse när jag halvhögt läste "Go´afton".
Tänk vad många ord och utryck vi har och hur olika vi använder dem.
 
 
 
Veckan som gått har varit allt annat än lugn och harmonisk. Mycket på jobbet, heldag med politik i torsdags och massor av kvällsmöten, vävkurs och Kreativt Café. Behöver väl inte berätta att energin var slut när arbetsveckan äääääääntligen tog slut. Så i helgen har jag försökt tanka nytt bränsle på mitt vis, alltså mycket handarbete. Har stickat fyra tummar på två par vantar, fäst trådar, tvättat och borstat upp fyra par vantar, så nu kan jag börja på ett nytt par 😊. Att sluta stressa äääääär inte jättelätt, men man skulle kanske testa nedan. 
 
 
Nu på tisdag åker jag iväg till Italien och Bologna i regionen Emilia Romagna, åter fredag.
Ska bli så spännande, på agendan står bl.a. träff på European Food Saftey Authority i Parma, besök på Centro accoglienza la rupe Coop Sociale, en verksamhet som jobbar med att rehabilitera patienter med drog- och spelberoende, möte med den politiska regionledningen i Region Emilia Romagna och en massa andra möten. Vi ska väl också hinna med att äta god Italiensk mat och kanske ett glas Prosecco.
 
 
 
Nu ska jag packa väskan och parkera mig i soffan, sista avsnittet av Över Atlanten sänds ikväll.
Då kan jag passa på att börja på en ny vante.
 
Ha en fin kväll och vecka där ute 
 
Kvällens ordspråk: "En vandring på tusen mil börjar alltid med ett steg"
 
Go´natt
 
Pia