Hur mycket kommer att försvinna?????

I dag är det sorg, sorg för att Rolle låser dörren till macken för sista gången med allt vad det innebär. Nu kommer en fastighet till att stå tom.
 
Vi har så mycket positivt nu med att befolkningen ökar och turismen är större än någonsin, men vår servicenäring bara minskar. Det här är INTE en bra utveckling eller avveckling om det ska vara rätt. Utan service på orten så dör vi sakta men säkert. Min undran är hur ska vi komma över denna avveckling, hur länge ska vi orka med konstgjord andning?? Nu måste det börja vända, jag har en förhoppning om att det kommer ske, och min önskan är att jag snart får säga "va va´re jag sa". Nog om det.
I kväll var Sture 34 på Folket Hus och sålde lite kläder, shoppade två koftor. Är faktiskt lite shoppingsugen.
 
För drygt en vecka sedan upptäckte jag att jag fått två repor och en konstig fläck på mina nya glajjor. Körde till Arvidsjaur och visade upp dem. De kunde inte säga va som orsakt det och inte har jag en endaste susning. Jag bär dem ju på näsan hela dagarna och lägger ifrån mig dem på bordet på kvällen, så vad som hänt vet ingen. Nu vill jag få tillbaka de nya, har ju kvar mina gamla som jag nu använder, men dom gillar jag ju inte av många orsaker.
I morgon torsdag börjar vi om med S-föreningens medlemsmöten. ska bli kul att träffa alla partikamrater och börja arbeta med nya frågor för kommunen.
 
Avslutar med ett citat av René Descartes:
"Tvivlet är vishetens början.
 
Ha en fortsatt bra vecka
 
Pia