Många bollar

Tjo på er!
Nu har jag varit "off line" länge igen. Men var sak har sin tid, och bloggandet har inte haft sin.
 
Mitt andra barnbarn Liam har hunnit fylla 4 år, och såklart har vi varit där och grattat honom också. Han och storebror Kasper hade dagen till ära klätt upp sig. Fina grabbar.
 
 
Påsk har också hunnit passera och än om den var kall så blev ändå att vara ute en del. Såklart var vi uppe på Olsberget, eller Magic Mountain som vi gärna kallar det. Kolla in utsikten!  Man ser till Ammarnäs- och Tärnafjällen.
 
 
 
Själv har jag börjat byta ut några bungypumppass mot cykelpass. Riktigt härligt att cykla, behöver bara vänja rumpmusklerna med att sitta på sadeln. Fick med mig Raimo på en tur nu i helgen. Vi cyklade 16km, det är i mina ögon ett bra pass.
 
 
Jag har även hunnit med att börja på ett nytt jobb. Framtill nyår kommer jag att jobba som bla SYV-assistent på utbildningsenheten. Där ska jag var ett stöd och komplement till den SYV som redan finns i verksamheten. Det är ett mycket komplext och spännande jobb. Jag har även kvar en liten del på mitt tidigare jobb som projektekonom. Alla ni som redan känner mig, vet ju att jag tycker om att göra många olika saker. Och nu är det en salig blandning. Men det blir ju inte enformigt och tråkigt då.
 
Ikväll struntade vi i att åka in till samhället för att se majbrasan, så vi ordnade en egen i vår lilla grop. Den värmde riktigt gott.
 
 
Nu tänker jag faktiskt hoppa i säng för i morgon väntar den sedvanliga 1:a maj demonstrationen, Vi går i tåget kl12 och vid 13-tiden är det tal av Björn Wiechel och fika. Ni är välkomna att vara med, det går bra att "bara" komma förbi och lyssna till vår talare och ta en fika.
 
Tar väl ett citat i vanlig ordning, ikväll av Oscar Wilde:
 
"Vi ligger alla i rännstenen, men somliga av oss tittar på stjärnorna"
 
Har de gott och god natt på er
 
Pia